Velkommen til sund-forskning.dk

Så er sund-forskning ON AIR i luften
01/08-2014
Vi har produceret 26 helt korte film fordelt på 4 temaer - fertilitet, depression, klimakteriet og probiotika. Se dem sammen eller uafhængigt af hinanden. Se dem på www.sund-forskningONAIR.dk eller på vores YouTube-kanal www.youtube.com/user/sundforskningONAIRdk/playlists sund-forskning ON AIR er en TV-kanal, som gerne bygger broer mellem det kontroversielle alternative Danmark og det etablerede sundhedssystem.  
Deltag i undersøgelsen: Hænger mænds livshistorie sammen med velvære?
24/06-2014
Kære alle mænd, Ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet er vi i gang med en undersøgelse omhandlende livshistorier, velvære og personlighed.  Vi søger mandlige deltagere i alderen 20-25 år, 45-50 år og 65-70 år.  Som deltager skal du udfylde et elektronisk spørgeskema. Det tager mellem 1 og 2 timer. Du kan holde pauser undervejs. Som tak for din hjælp vil vi sende et gavekort på 100 kroner til Dansk Supermarked.  Skriv en mail til livshistorie@psy.au.dk og oplys os om 1) din alder, 2) dit navn og 3) din adresse.
Rent vand på ferien
24/06-2014
  Flasken, der tænker på dig, nepaleserne, miljøet og design Materiale Vandflasken Dopper er fri for Bisphenol A og andre skadelige indholdsstoffer som ftalater, tungmetaller og skadelige farvestoffer i plasten.  Miljøet Dopper bliver produceret med et Zero Carbon Footprint og af genanvendelige materialer.  Socialt engagement Dopper donerer 10 % af salget til Dopper Foundation, som støtter udviklingsprojekter i Nepal. 
Migræne
04/06-2014
Af Marianne Palm, biopat og naturopath ibm Migræne er et mangehovedet uhyre, som stikker sit hoved op. Hos nogle flere gange om ugen, hos andre ved hver menstruation og indimellem er der via hormonsystemet en ledetråd til kvinden om næste migræneanfald, andre gange er der intet mønster at spore. På disse sider kan du sammen med sund-forskning.dk sommer, 2014, få et overblik over nogle af de ting, du selv kan gøre. Det kan dog være ret så forvirrende at fare rundt mellem de mange muligheder, og måske er det en ide, at opsøge en ernæringsterapeut, biopat/naturopath ibm eller en phytoterapeut (specialist i urteterapi) for at få den individuelle behandlingsstrategi.

Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig Sund Forsknings nyhedsbrev. Vi sender ud cirka en gang om ugen, god fornøjelse.Blogindlæg

24/07-2013

Af Marianne Palm

Det er ikke bare et spørgsmål om at få...

04/06-2013

Af Marianne Palm

Først og fremmest, arsen i riskiks -...

28/11-2012

Et opråb!

I det næste nummer af BOOST! – vores nye magasin om...