Velkommen til sund-forskning.dk

Allergi
01/04-2014
Pressemeddelelse "Moderne homøopati for hele familien", Biovita 2014 Antallet af patienter med allergier er vokset drastisk i de seneste år. Astma-Allergi Forbundet oplyser, at der i dag er over 1,7 millioner danskere, der er ramt af en eller anden form for allergi. Der er mange utilfredsstillende resultater med konventionel behandling. Antihistamin-produkter sløver typisk og må ikke anvendes af børn, gravide og ammende. Langtidseffekten af antihistaminer er ofte, at man fravender kroppen at have histamin som en aktiv del af immunforsvaret.
Oversyring = smerter!
28/03-2014
Pressemeddelelse, marts 2014 Syre-baseterapi har ofte været udskældt for at være uden virkning og udokumenteret. Nye opdagelser har imidlertid rykket ved denne opfattelse, specielt i relation til smerter. Det drejer sig om en type kanaler på overfladen af nervecellerne kaldes ”ASIC” (Acid Sensing Ion Channel = syreregistrerende ionkanal). De styrer natrium(salt)- tilgangen til nerven. Store mængder af natrium starter en smertekaskade igennem centralnervesystemet til hjernen, hvor den bliver identificeret. Det siger sig selv, at store mængder salt giver mere smerte. Det ved alle, der har prøvet at få salt i et sår.
Histamin intolerans
24/03-2014
Pressemeddelelse "Moderne homøopati for hele familien", Biovita 2014 Histamin-Injeel er naturligt organisk homøopatiseret histamin i potenserne D12, D30 og D200 samlet i en drikkeampul. Ved at gøre brug af homøopatiens ”omvendt-effekt” ved kontrolleret potensering, vil det organiske histamin derfor optræde som et naturligt antihistamin og kan anvendes som sådan.
Astmatisk bronchitis
24/03-2014
Pressemeddelelse "Moderne homøopati for hele familien", Biovita 2014

Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig Sund Forsknings nyhedsbrev. Vi sender ud cirka en gang om ugen, god fornøjelse.Blogindlæg

24/07-2013

Af Marianne Palm

Det er ikke bare et spørgsmål om at få...

04/06-2013

Af Marianne Palm

Først og fremmest, arsen i riskiks -...

28/11-2012

Et opråb!

I det næste nummer af BOOST! – vores nye magasin om...