Af med allergien

shutterstock_115724290

 

Pressemeddelelse “Homøopati for hele familien”, Biovita 2014

 

Basisterapi for alle: Afgiftning og genopbygning er grundlaget for enhver vellykket terapi

Probiotika – uden mikrober intet forsvarssystem

 

Mange lider i dag af en dårlig tarmflora. Den naturlige bestand af tarmbakterier er ofte forstyrret af:

  • Medicin/penicilin/hormoner
  • Svamp/tungmetaller
  • Stress/oversyring
  • Moderne mad med for meget sukker, for lidt fibre

Det er et faktum, at en dårlig tarmflora kan være den grundlæggende årsag til mange kroniske sygdomsforløb, da den dårligere fødevareoptagelse kan give immunforsvarssvækkelse. Man kan ikke behandle sygdomme og specielt ikke allergi uden at behandle immunforsvaret. Mikroberne beskytter og træner immunforsvaret. Der er en meget fin sammenhæng mellem Moderne Homøopati – Bioregulation og immunologi. For at beskytte organismen bedst muligt mod sygdomsfremkaldende bakterier og allergener skal dens grænseflader beskyttes, hvilket vil sige hud og slimhinder. Vores tarmslimhindes overflade er meget stor i alt ca. 400 m2 hvis den bliver ”strakt ud”.

For allergipatienter er det vigtigt at genoprette og beskytte hud og slimhinder, hvorefter man skal køre afgiftningsterapi for at få bindevævet regenereret, hvilket på sigt vil få allergien til at forsvinde. Man kan med fordel kombinere med akupunktur, zoneterapi eller andre terapiformer.

Immunologi er behandling af en patient med levende eller døde helsebringende mikroorganismer. Altså ikke sygdomsfremkaldende bakterier. Teorien er ca. 215 år gammel, da man i 1798 skabte koppevaccinen. Siden det 19. århundrede er der blevet opdaget en række mikrober og vaccinationsmidler. Man benyttede typisk sygdomsfremkaldende stoffer, der stammede fra patienten selv. 1930-1945 blev der arbejdet med fysiologiske bakterier, der beskytter floraen. Man opdagede, at mælkesyrebakterier, coli-, enterococco-, clostridium-, og klebsiellabakterier er de mest effektive.

 

Tarmsystemet

Tarmen har et udpræget lymfatisk system, hvor blodforsyning og nervesystem ligger tæt. Der er mindst lige så mange nerveceller i mave-tarm regionen som i hjernen.

 

Mikrofloraen i tarmsystemet:

Mave og Duodenum: Mælkesyrebakterier, streptokokker, gærbakterier

Tyndtarm: Mælkesyrebakterier, colibakterier, streptokokker

Tyktarmen: Mange forskellige bakteriearter: Bifido, streptokokker, eubakterier, Fusobakterier, colibakterier, clostridium, veillonella.

I alt er der ca. 500 forskellige slags mikrober i tarmsystemet. Disse bakterier svømmer ikke bare rundt, de er i direkte kontakt med tarmslimhinden ved at de danner små tråde. Cellerne på kroppens slimhinder er derfor hele tiden udsat for og i kontakt med mikrober.

Dette betyder, at immunforsvaret trænes daglig (immunmodulation).

 

Tarmfloraens opgaver:

  • At fungere som en mikrobiel barriere, der med sine fysiologiske sporer hindrer sygdomsfremkaldende bakterier i at nå frem til slimhinden
  • Immunmodulation idet Plasmacellerne danner immunstofferne.
  • Næringsstof-forsyning
  • Syntese af vitamin K, folinsyre og vitamin B 12

 

Tarmvæggen udskiller Immunglobulin A (IgA) og neutraliserer vira, antigener og toksiner, eller sørger for at de ikke kan sætte sig fast. Derved hindres optagelsen af antigener. Allergikere har typisk for lidt enterokokker, der sikrer dannelse af immunstofferne og IgA. Flere beskyttende bakterier kan forebygge sygdom. Forsøg med opdræt af dyr i sterile omgivelser har vist, at ALLE dyrene dør af simple infektionssygdomme. Får de en mælkesyrebakterie kan de overleve. Får de flere forskellige bakterier bliver de faktisk aldrig syge. Et studie i Finland vedrørende fødsler ved hjælp af kejsersnit viser:

Mere end 25% af disse børn udvikler allergi, fordi de ikke ”samler” de nødvendige bakterier op som under en almindelig fødsel. Studierne viser, at de nyfødte kan behandles med mælkesyre-bakterier som kompensation. Mange forsvarsreaktioner betyder mange betændelser, hvilket igen betyder stor risiko for at blive allergiker. Derfor er det vigtigt at regulere betændelsesreaktionen for at dæmpe allergien. Det kræver derfor et godt probiotisk tilskud med så mange mulige aktive bakterier. Så genopbyg tarmfloraen med SymbioLact og tage en 8 ugers Traumeel kur.

 

SymbioLact Comp er

  • Seks effektive mælkesyrebakterier
  • Nu med Biotin der styrker slimhindens immunforsvar
  • Lukkede enkeltdoser der sikrer effektive og levedygtige bakterier ved brug
  • Lang stabilitet garanteres i 2 år pga de effektive beskyttende pakker.
  • Gluten og laktosefri
  • Velegnet til multiallergikere
  • 1 dosispose svarer til mindst 3,5 l yougurt
  • Meget højt mikrobiologisk aktivitet 109 enheder/g
  • Dækker hele tarmens behov
  • Let at anvende
  • Kan opbevares ved stuetemperaturer, ingen behov for nedkøling.
  • Uden gær, majs, soja, salt, mælk, stivelse, æg eller hvede.
  • Ingen animalsk tilsætning og ingen kunstige farver eller smag.
  • Stabiliserer oversyring af tarmmiljøet, tarmbevægelsen og tarmslimhinden
  • Støtter den naturlige kolonisering af mælkesyrebakterier
  • Producerer hydrogenperoxid til stabilisering af mikrofloraens balance
  • Støtter Vitamin B dannelsen
  • Støtter det uspecifikke immunsystem

Udrensning og fasteperioder har i årtusinder været kendt som en forudsætning for et godt helbred og en god livskvalitet. En afgiftningskur bør være det første skridt ved enhver form for behandling af allergier og andre kroniske sygdom, da det er centralt at genaktivere kroppens egne afgiftningssystemer. Kroniske sygdomme og allergier er altid fulgt af et svækket immunsystem. Et godt funktionerende immunsystem kan blive skadet af bl.a. fordøjelsesproblemer, forurening, uvariere kost og alderdom. Kroppens udskillelsesveje vil i nogen tid selv kunne kompensere for disse negative påvirkninger.

Ved vedvarende overbelastning vil kroppen ikke kunne følge med i afgiftningen og begynder at danne giftdepoter og blokeringer rundt om i organismen med vidtstrakte konsekvenser og forværring af allergiske tendenser. Vi anbefaler en 6 ugers terapi med Detox-Kit® da man først da vil have fornøden tid til at aktivere kroppens egne udrensningsevner for en effektiv udrensning. Detox-Kit® indeholder en kombination af tre forskellige homøopatiske miksturer.

 

Nux Vomica Homaccord®

De godkendte virkninger af det homøopatiske lægemiddel Nux Vomica er: Stimulering af lever/galde funktionen og forbedring af fordøjelsen, specielt efter indtagelse af fed mad, nikotin og alkohol.

 

Berberis Homaccord®

De godkendte virkninger af det homøopatiske lægemiddel Berberis er stimulering af nyrer og urinveje.

 

Lymphomyosot®

De godkendte* virkninger af det homøopatiske lægemiddel Myosotis arvensis (Forglemmigej) er stimulering af lymfestrømmen. Denne strøm er en central del af afgiftningen af bindevævet. Det centrale for enhver afgiftning er samtidig drænage af kroppen. Det vil sige, at der bør drikkes mindst 3 liter vand hver dag. Tungmetallers skadelige indflydelse på cellemiljøsystemet. Vores moderne livsstil overbelaster organismen med en overflod af syntetisk fremstillede substanser, der ikke er set før i menneskets evolution. Fagfolk skønner, at vi daglig kommer i berøring med ca. 60.000 fremmedlegemer. Kroppen må første “mellemlagre” disse stoffer, da organismen mangler enzymer til opspaltning af disse fremmedlegemer og vore afgiftningsorganer ofte er overbelastede. Et sådan mellemdepot er bindevævet med dets faste og løse former, samt det tilhørende ekstracellularrum.

Som følge af denne deponering tilslagges det omgivende cellemiljø mere og mere. Celleåndedrættet bliver indskrænket og begunstiger derved den yderligere oplagring af stofskifteslagger, der endeligt fører til oversyring af vævet og ændringer i bindevævet. Immunforsvarets aktiviteter der er møntet på fagycotose af oplagrede slagger, fører til en forhøjet inflammativ reaktionstilstand i vævet, og binder en række værdifulde forsvarskræfter til sig. Følgerne heraf er allergier, kroniske smertetilstande i bevægeapparatet, dannelse af foci for betændelser, svækkelse af immunforsvaret og meget mere.

 

Miljøterapi med Derivatio H

  • Befordrer udledningen af oplagrede stofskifteprodukter og gifte, som f.eks. amalgam. Aktivering af de vigtigste udskillelses- og lagringsorganer
  • Understøtter celleåndedrættet og oxidationsprocessen.
  • Lindrer smertefulde irritationstilstande

I mange klinikker er Derivatio H fast præparat i mykoseterapien (behandling mod svamp), da det via sin udledende og stofskifteaktiverendeegenskaber forbedrer udskillelsen af de nedbrudte svampeceller. Det forbedrer reaktionstilstanden i cellemiljøsystemet og understøtter dermed den videre forbedring af immunforsvaret og mindskelse af allergier.

 

4 thoughts on “Af med allergien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *